Toggle Mobile Menu

Rejsegilde for 3B’s 43 nye ungdomsboliger i Herlev

Det er blot et år siden, der var første spadestik på den gamle glødelampegrund i Herlev. I alt bygges der omkring 250 boliger på grunden, herunder 3B-afdelingen LUX. Tirsdag den 10. april var tiden blevet til at fejre rejsegilde. Blandt de mange fremmødte var Herlevs borgmester og 3B’s næstformand. Begge var talere ved dagens begivenhed.

Iris Gausbo, der selv bor i Herlev i 3B-afdelingen Hjortegården, fortalte også om sit største ønske for de nye beboere på den gamle glødelampegrund i Herlev.

 

- Jeg håber, at de nye, unge beboere i LUX og de andre beboere, der kommer til at bo her, får et rigtig godt fællesskab med hinanden. Et fællesskab, hvor man hilser på sin nabo. Smiler til sin nabo og hjælper sin nabo. Og selvfølgelig også fællesskab med alle os andre, som bor i Herlev, sagde næstformanden.

Jeg håber, at de nye, unge beboere i LUX og de andre beboere, der kommer til at bo her, får et rigtig godt fællesskab med hinanden. Et fællesskab, hvor man hilser på sin nabo. Smiler til sin nabo og hjælper sin nabo. Og selvfølgelig også fællesskab med alle os andre, som bor i Herlev, sagde næstformanden. 

En glad og stolt borgmester

Der var flere talere, der fortalte de fremmødte til rejsegildet om alt det gode ved byggeriet. Fælles for alle talerne var ros for det gode samarbejde mellem alle involverede parter.

Herlevs borgmester Thomas Gyldal Petersen udtrykte også glæde over de mange nye boliger.

- Arkitekturen her i området bliver varieret. Forskelligartet. De enkelte bygninger får deres eget udtryk. Det har været vigtigt ikke at skabe én stor blok af noget, der bare var det samme, men at skabe et billede af noget, som er spændende og interessant, sagde borgmesteren.

Thomas Gyldal Petersen lagde heller ikke skjul på en vis stolthed over, at der nu bygges så mange forskellige nye boliger på den gamle Glødelampegrund.

- Jeg er vanvittigt glad for og stolt over, at vi her for første gang for alvor skaber et blandet byggeri, hvor man fx kommer til at eje sin bolig, men være nabo med nogen, der bor til leje i deres bolig – og oven i købet vil nogen også komme til at bo alment her. Det er det billede, vi gerne vil skabe af Herlev. Et sted, hvor der er plads til os alle sammen – uanset vores alder, og uanset om vi vil eje eller bo til leje.

 

LUX

​43 nye, lækre ungdomsboliger med god beliggenhed i Herlev.
Boligerne forventes at være indflytningsklar i foråret 2019.

Boligforeningen 3B opfører i samarbejde med KAB 43 ungdomsboliger og et stort fælleslokale til beboerne med køkken og toilet/bad.

Læs mere her: